Inspirasjon

Surdeigskultur fra Sør-Italia – Tradisjon Møter Moderne Baking

Surdeigskultur fra Sør-Italia – Tradisjon Møter...

Surdeigskultur fra Sør-Italia – Tradisjon Møter Moderne Baking Surdeigsbrød har de senere årene opplevd en renessanse i norske hjem og bakerier, men i Italia, særlig i de sørlige regionene, har...

Surdeigskultur fra Sør-Italia – Tradisjon Møter...

Surdeigskultur fra Sør-Italia – Tradisjon Møter Moderne Baking Surdeigsbrød har de senere årene opplevd en renessanse i norske hjem og bakerier, men i Italia, særlig i de sørlige regionene, har...

Fra hverdagsmat til festmåltider: Hvordan Bakepanna forvandler matlagingen

Fra hverdagsmat til festmåltider: Hvordan Bakep...

Fra Hverdagsmat til Festmåltider med Bakepanna Støpejernspannen "Bakepanna" har blitt et verdifullt redskap i kjøkkenet til Camilla Jakobsen (32) fra Båtsfjord i Finnmark. Denne kompakte støpejernsgryta har transformert hennes matlagingsopplevelse...

Fra hverdagsmat til festmåltider: Hvordan Bakep...

Fra Hverdagsmat til Festmåltider med Bakepanna Støpejernspannen "Bakepanna" har blitt et verdifullt redskap i kjøkkenet til Camilla Jakobsen (32) fra Båtsfjord i Finnmark. Denne kompakte støpejernsgryta har transformert hennes matlagingsopplevelse...

Lager smakfulle festmiddager og luftig surdeigsbrød i Bakepanna

Lager smakfulle festmiddager og luftig surdeigs...

Måltidsrevolusjonen i Finnmark: En Amatørbakers Reise I det nordlige Finnmark, nærmere bestemt i Båtsfjord, har Camilla Jakobsen (32) funnet sin lidenskap for matlaging fra grunnen av. Hennes nyeste kjøkkenredskap -...

Lager smakfulle festmiddager og luftig surdeigs...

Måltidsrevolusjonen i Finnmark: En Amatørbakers Reise I det nordlige Finnmark, nærmere bestemt i Båtsfjord, har Camilla Jakobsen (32) funnet sin lidenskap for matlaging fra grunnen av. Hennes nyeste kjøkkenredskap -...